Ponúkame široký výber truhiel, ikebán, smútočných vencov a doplnkov

Truhly

Ponúkame široký výber truhiel od najlacnejších po luxusné truhly amerického typu. Vyrobené sú z rôzneho druhu dreva ako je smrek, dub, topoľ, jelša, buk či najlacnejší laminát.

Ikebany

K dôstojnéhmu pohrebu patrí v neposlednom rade ikebana na truhlu zo živých kvetov. U nás nájdete široký výber podľa katalógu, prípadne podľa vlastného výberu kvetov a zelene. Kvety sa menia aj podľa sezóny.

Vence

Naše kvetinárky vyrábajú smútočné vence aj podľa vášho vkusu a želania. Pri návšteve našej pobočky si môžete vybrať zo širokého sortimentu hotových vencov, ktoré sa neustále menia podľa trendov a vkusu zákazníkov. Sú vyrobené a môžete si ich kedykoľvek vziať hneď so sebou. Smútočné stuhy vám zhotovíme do niekoľkých minút na počkanie.

Okrem širokej škály hotových umelých vencov ponúkame aj vence zo živej čečiny, ktoré môžu byť zdobené umelými alebo živými kvetmi, taktiež podľa vášho vkusu. Naše zamestnankyne vám ochotne poradia a prispôsobia objednávku vašim predstavám. Vence zo živej čečiny (smreková alebo jedľová, rôznej veľkosti) musia byť však objednané aspoň deň-dva pred obradom prípadne skôr, aby sme mali na ich zhotovenie dostatok času a priestoru na objednávku kvetov.

Vence so živými kvetmi

Vence s umelými kvetmi